Sista dagen!

Hej Allihopa!
Sjalvklart visste vi att den sista dagen pa resan skulle komma... men inte trodde vi  att den skulle komma sa snabbt. OJ vad snabbt resan har gatt! Daremot nar vi tanker tillbaka pa forsta veckan bland annat sa kanns det som det var ett bra tag sen.
Sista dagarna pa Phiphi lag vi vid poolen hela dagarna och pa kvallarna tog vi det lugnt en hel del och sen vissa kvallar blev det riktiga fester. Vi ar iaf nojda med sista veckan!
I forrgar tog vi flyget upp till Bangkok och sen vi kom hit och den mesta tiden spenderats med shopping och atande ;) Igar shoppade vi i 16 timmar i strack. Snacka om att vi var trotta nar vi la oss ner i sangen pa kvallen, eller rattare sagt natten.
Nu ska vi aka tillbaka till MBK och vara dar under dagen. Planet gar vid 00.45 inatt sa vi ska aka mot flygplatsen vid 7 tiden ikvall. Hinner kanske med ett blogginlagg till lite senare under dagen.
Puss o kram <3

Kommentarer
Postat av: Margareta o Arne

2011-03-22 @ 18:58:24
Postat av: Margareta o Arne

Välkommna hem. En lycklig farmor O Arne när vi fick ett sms att planet hade landat på Arlanda. Tack för alla bilder och berättelser under eran fantastiska resa. Kram Farmor

2011-03-22 @ 19:01:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback