Ao nang

Hej!

Nu ar vi framme i Ao Nang... Resan hit gick bra aven fast de var riktigt hoga vagor.

Veckan pa Phi phi gick verkligen sa snabbt. Men oj vad roligt vi har haft det ! Helt sjukt mycket festande sa det var nog bra att vi akte darifran nu.

Har kommer en uppdatering fran veckan som gatt:

Tisdagen

Vi kom fram till Phi phi vid 12 tiden efter en 30 timmars lang resa fran Koh Chang. Eftersom vi redan bokat boende innan vi kom till on var det bara for oss att ga direkt dit. Skont! Efter vi lamnat packningen gick vi ner till stranden och var dar under eftermiddagen. Pa kvallen var det dags att upptacka stan. Det rackte for oss att ga utanfor dorren for att en svensk kille skulle borja snacka med oss om vart man "skulle" ga. ;) Han forklara for oss att man borjar alltid i stan for att sedan ga ner till stranden och fortsatta festa dar. Kvallen blev lyckad forutom att Alex stuka foten ordentligt och skrapa upp halva benet.

Onsdagen

Pa onsdagen borjade det med att vi flyttade vara saker till de nya boendet... Som skulle visa sig vara det varsta hitills. Det enda man minns darifran ar massagetanter som stod och skrek " Happy ending". Usch! Kvallen blev annu mer lyckad an forra, vi traffa pa ett gang Uppsalakillar som var sjukt roliga! En superrolig kvall pa Jordan's och stranden som vi kommer minnas lange.

Torsdagen

Efter en riktig festkvall dagen innan var torsdagen ratt sliten. Daremot klev vi upp tidigt som tusan bara for att hinna byta boende sa snabbt som mojligt. Uppsalakillarna skulle vidare sa vi hade san tur att vi fick ta over deras rum nar dom akte. Det stallet bodde vi kvar pa resten av tiden pa Phi phi for att det var sa bra!
Kvallen fortsatte pa samma satt i festens tecken och ogonlocken slocknade inte forran klockan 6 pa morgonen, alltsa hade vi kul.. Den kvallen med nagra goteborgare!

Fredagen

Pa fredagen var det stralande sol och darfor passade vi pa att branna oss. Sa pa kvallen kande vi bada tva att vi holl pa att brinna upp inifran. Men anda tog vi oss i kragen och gick upp till View point! Det var jattefint dar. Sa verkligen vart att besoka. Daremot har vi haft traningsverk som tusan sen dess. Men de ar val egentligen bara positivt! Kan ni gissa vad vi gjorde pa kvallen?! Sjalvklart fest igen! Annu en sjukt rolig kvall med Australienarna som jobba pa Jordan's och avslutning med dans pa stranden.

Lordagen

Eftersom vi brant oss som vi gjort dagen innan sa agnade vi hela lordagen i skuggan under ett parasol pa stranden sovande! Hur skont som helst, sa det ar en sak som kommer upprepas! Pa kvallen hade vi bestamt oss for att ta det lugnt, men vi anser att det ar helt omojligt att gora det pa Phi phi om man inte isolerar sig pa rummet sa aven fast vi var slitna blev det fest igen, denna kvallen med nagra trevliga skovdobor.

Sondagen

Igar sa Alex kropp ifran genom att aka pa en ordentlig forkylning sa det var bara for henne att ligga pa rummet hela dagen. Carro agna dagen med dom som vi umgicks med kvallen innan. Pa kvallen blev det middag pa favvostallet ( Supergod Pizza). Efter middagen gick Alex till apoteket for att fraga om hon kunde fa nagot som var bra mot forkylning, speciellt halsont och da fick hon antibiotika som hon skulle ata de tre nastkommande dagarna. Sondagen blev lugnare an alla andra kvallar med glass till efteratt pa ett mysigt fik och tva Australienare som sallskap, varav en av dom bodde pa Bondi Beach.. Coolt va?!


Idag har vi bara tagit det lugnt innan vi skulle aka ifran Phiphi. Alex kanner sig redan battre, vilket ar valdigt skont eftersom vi redan dragit med sa mycket skit. Bra antibiotika helt enkelt!

Ikvall ska vi bara upptacka Ao Nang lite och imorgon tankte vi gora en utflykt med nagon bat till nan av oarna som ligger har utanfor. Darfor hoppas vi pa bra vader !

Hoppas alla ni dar hemma mar bra Puss o kram fran oss <3

Kommentarer
Postat av: Moster Nettan

Det låter härligt tjejjer. Nästan man önska man var 20 igen sköt om er kram kram ;)

2011-01-31 @ 16:37:40
Postat av: Fisen

Låter som att ni har det braaa! Nice att träffa massa svenskar. Om ni råkar gå förbi en restaurang med massa flaggor i taket som heter JESEAO måste ni äta där!

Goda pizzor o väldens bästa kyckling med cashewnötter!

Kraaam

2011-01-31 @ 18:58:47
URL: http://harusprungitvilse.blogg.se/
Postat av: Felicia

Låter som ni har det helt galet kul där borta;) jag vill också! Ta det försiktigt bara så att ni är någorlunda hela när ni kommer hem;) (ps. Tack för vykortet<3)

2011-01-31 @ 20:54:53
Postat av: Åsa W

Åå, nu blir jag avundsjuk när jag hör att ni kommit till Ao Nang. Alex känner väl sig som hemma kan jag tro, så hon får väl visa alla härliga öar vi besökte förra året. Kanske ni stöter på Sari och

boat 98.

Skönt att medicinen har hjälpt så Alex är piggare, så nu är det väl bara att ge järnet igen. Ha det så himla bra.

Peter, Oskar och Emil hälsar

Kram Åsa

2011-02-01 @ 11:47:34
Postat av: Margareta o Arne

Hej Tjejer! Nu får ni nog ta och lugna ner ER med festandet ett tag och Vila upp ER.Äta bara Frukt och nyttigt. Gå och SOVA senast kl.22.00 Kram ARNE

2011-02-01 @ 14:31:54
Postat av: moster Nettan

Jag håller med Arne. Kram Kram

2011-02-01 @ 19:18:36
Postat av: Mamma Mariana

Så är det!! Lyssna nu på ARNE!!Han har helt rätt....Kram mamma o pappa

2011-02-01 @ 20:59:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback