Koh Tao

Hej pa er!

Vi ar ledsna for att det har varit sa dalig uppdatering pa senaste tiden... Dagarna rullar pa och vi gor inte sadar jatte mycket. Ar pa stranden pa dagarna och solar o badar och pa kvallarna gar vi ut.

Vi gillar Koh Tao valdigt mycket! Det ar en superharlig o, med jattefin strand och vatten som ar sa turkost sa det ar svart att beskriva. Jatte mycket harliga manniskor som man traffar varje dag/kvall. Det liknar Phi phi lite vilket vi tycker om.

Vi bodde superfint forsta natten vi kom hit i en Bungalow pa ett stalle som heter Blue Wind resort. Dagen efter nar vi skulle flytta upptackte vi att det fanns Bungalows i andra prisklasser. Sa da bytte vi ner oss till en som kosta halften sa mycket. Sa nu bor vi i en inte allt for frasch Bungalow som kostar 450 Bath per natt. Vilket ar runt 90 kronor for bada. Vi har hal i vaggarna pa toaletten, dar det aven vimlar av hundratals myror. Vi har en ynka liten flakt och en sang som ar sa acklig att man knappt vill ligga i den. Darfor spenderar vi sa lite tid som mojligt i den, vilket bidrar till att det blir utgang varje kvall. Likadant som pa Phiphi ar det svart att undvika allt festande. Men vi gillar ju det ;)

Hoppas alla ni dar hemma mar bra och att ni inte har det allt for kallt. Sa bra vader som vi haft de senaste dagarna har vi inte haft pa hela resan sa nu borjar man kanna sig att man allt har fatt lite farg!

Ikvall blir det nog utgang pa Lotus Bar, stallet man hanger pa har..

Vi ska lagga ut lite bilder fran senaste dagarna snart, det tar sjukt lang tid att ladda upp bilder sa det ar darfor det inte kommer allt for ofta.

Nu ska vi ga ner pa stan lite och se ifall vi hittar na fina klader tills ikvall!

Puss o kram <3

Kommentarer
Postat av: Åsa W

Hej svejs.

Härligt att höra att Ko Tao är ett riktigt paradis.Jag följer även en annan reseblogg som tre Sollentunakillar har. Erik , Johan och Oscar heter dom. Erik känner jag, en riktigt kul typ.Jag är kompis med hans mamma Catrin. Killarna är på väg från Phi Phi till Ko Tao. Kanske ni stöter på dom någon partykväll.



Ha det så gott och var rädda om er.

Kram Åsa

2011-02-09 @ 13:19:19
Postat av: Moster Marlene

Låter härligt, nu väntar vi på lite fina bilder från er.

Kram Malle

2011-02-09 @ 15:00:07
Postat av: Margareta o Arne

Hej flickor!Vilken mysig ö ni är på. Njut o sola bada, ta ett dopp för oss här hemma.Som nu har snöstorm utanför fönstret.Ta det lungt med alla partyn!!!!Kramar farmor o Arne

2011-02-10 @ 12:44:54
Postat av: Mamma Mariana

Hej på er tjejer! NU är det dags att lyssna på ARNE igen....! Nu på morgonen här hemma ser det ut igen som det gjorde i julas ute, det har kommit sjukt mycket snö inatt! Njut av solen o baden! Kram från mamma o pappa

2011-02-11 @ 07:42:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback