2 har blivit 3

Hej Allihopa!

Tillbaka pa Koh Tao och livet ar underbart :) Vi har det superharligt har och Koh Tao ar verkligen ett sant stalle som man aldrig vill lamna.. Daremot aker vi harifran imorgon och borjar var resa upp emot Laos.

Just nu bor vi i en Bungalow precis pa gagatan har pa Koh Tao med lite utsikt ner emot havet! Superharligt! Vi bor i Bungalown tillsammans med Stina och engelsmannen Justin sa forsta gangen Alex och jag inte bor sjalva. . Sa nu betalar vi endast 30 kr var per natt. Sjukt va?!

En annan jatterolig sak ar att Stina kommer fortsatta var resa med oss. Vi traffade henne pa Koh Tao forra gangen vi var har och vi umgicks aven med henne pa Koh Phangan. Hon reste sjalv men nu ska hon fortsatta sin resa med oss. Jatte roligt!

Nu borjar det bli dags att ga ner mot stranden for mig ( Carro) och leta ratt pa Alex o Stina. Justin ar ute och dyker hela dagen idag. Och jag vakna for bara nagon timme sen runt 13.30 da det blev en sen festkvall igar.

Idag kommer aven min kompis Britta fran Sverige hit till Koh Tao. Hon ska bosatta sig har med sin kille (ar inte lite avis, funderar nastan pa att gora samma sak) sa ikvall ska vi alla ata middag tillsammans och ga ut. Det ska bli superroligt att traffa henne efter san lang tid, da hon jobbat i Egypten sen Augusti :D

Borjar kannas att vi har varit borta ett tag nu, saknar er alla dar hemma jattemycket, och saknar aven hemlagad mat som en tok samt oliver.

Vi skriver sakert na mer innan vi aker imorgon !

Puss o kram fran mig <3

Kommentarer
Postat av: Mamma Mariana

Så kul att höra från dig.Va ´roligt att Britta kommer till Koh Tao!! Vi är hos Ubbe o Vivvi nu på deras landställe i Kvicksund utanför Västerås.Cosmo har fullt upp ´med nya kompisar det är Märta,Elvis o Lolly samt en Katt Tiffany! Det funkar jättebra med alla!! Nu ska vi åka till Strömsholm o gå en prommis med alla hundar! Va rädd om er! Puss o kram mamma & pappa & Cosmo

2011-02-27 @ 10:40:06
Postat av: Margareta o Arne

Hej Caroline! Vad roligt att ni fått en kompis till,och att Britta med kille kommer dit.Ni måste trivas bra med era nya vänner eftersom ni kan bo ihop.Farmor blir så glad att allt har fungerat så bra.Var rädd om dig.Puss o kram farmor o Arne. Vi har börjat att räkna dagarna tills du kommer.

2011-02-27 @ 12:13:52
Postat av: Jossan

Vad härligt att ni har det så bra!! Drömde om dig inatt, att vi bodde på något konstigt ställe där det gick omkring en massa farliga gorillor.. Saknar dig!!! Pussar och Kramar <3

2011-02-28 @ 10:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback